top of page

Highlights

Verschillende manieren van highlights

Half head highlights; dit is een manier waarbij de folies voornamelijk worden ingezet op de gehele midden scheiding, tevens rond het gezicht en in de nek. Meestal worden hier voor ongeveer 30 tot 35 folies gebruikt. Deze manier van highlightes zijn vooral te zien wanneer het haar los is. De onderkant en achterkant van het haar blijft de kleur die het al was. Deze soort van highlights zorgen voor een effect alsof de zon er mee gespeeld heeft.

 

Full head highlights; De perfecte manier voor de echte blondines! Bij deze methode worden er meer dan 70 folies gebruikt om het haar op te lichten, tevens zorgt deze methode voor een heel natuurlijk ogend kapsel. De folies worden door het gehele haar gezet, zo wel bij de contouren van het gezicht als in de nek. Wanneer er uitgroei zichtbaar wordt kan dit worden opgelost door half head highlight toe te laten voegen bij de aanzet.

 

klaar voor highlights bij Salon MW in Roden? 
 

Geïnteresseerd in Highlights? Neem dan contact op met Salon MW in Roden voor de beste Highlights in Roden.

 

Weet u niet zeker of uw haar hier voor geschikt is of wil je eerst vrijblijvend advies? Neem dan contact met mij op voor een gratis adviesgesprek, dan geef ik u passend advies. 

blond haar knippen en highlights
donker blond haar knippen highlights babylights
donker blond haar knippen en highlights

Wil je meer weten? 

Bedankt!

bottom of page