top of page

Knippen van dames en heren bij Salon MW in roden

Welkom bij Salon MW, de kapsalon in Roden waar zowel dames als heren terecht kunnen voor professionele knipbeurten. Als jouw persoonlijke hairstylist ben ik toegewijd aan het leveren van topkwaliteit en stijl, zodat jij er op je best uit kunt zien!
 

Waarom kiezen voor Salon MW:
 

 1. Persoonlijke Aandacht: Bij Salon MW krijg je meer dan alleen een knipbeurt. Ik luister naar jouw wensen en streef ernaar om een kapsel te creëren dat perfect bij jouw stijl en persoonlijkheid past.
   

 2. Professionele Ervaring: Als eenmanszaak heb ik jarenlange ervaring in de kappersbranche en blijf ik up-to-date met de nieuwste trends en technieken.
   

 3. Betaalbaarheid: Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Ik bied betaalbare tarieven voor zowel dames als heren.
   

 4. Flexibele Afspraken: Ik werk op afspraak, waardoor je niet lang hoeft te wachten. Bel me om een afspraak te maken die in jouw schema past.
   

 5. Duurzaam: Bij Salon MW let ik op het milieu door te werken met duurzame producten van het merk Natulique.
   

Kom langs bij Salon MW in Roden en ervaar de voordelen van een persoonlijke en professionele kapperservaring. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en je haarwensen te vervullen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe ik jouw look naar een hoger niveau kan tillen.

knippen kleuren donker haar
blond haar opsteken en knippen
donker blond haar knippen en highlights
bottom of page