top of page

Wie ben ik

Lieve mensen,


Even voorstellen…

 

Mijn naam is Marijke, 33 jaar, wonend in het mooie Roden met mijn man en drie kinderen.
Van jongs af aan was mijn droom kapster te worden.

 

Na al meer dan 15 jaar in het kappersvak te werken, en nu ook als topstyliste heb ik veel ervaring opgedaan op gebied van verschillende knip en kleur technieken. Nog steeds blijf ik mijzelf ontwikkelen door verschillende cursussen en trainingen te volgen.


Dit jaar ben ik begonnen met mijn eigen salon aan huis. Tot op de dag van vandaag geniet ik elke dag van mijn vak en alles wat hierbij komt kijken. Mijn droom is nog meer werkelijkheid geworden.


Wat ik fijn en waardevol vind is het contact met klanten. Door het één op één contact is er alle tijd en aandacht voor jouw wensen en een fijn gesprek onder het genot van koffie of thee.

 

Een grote verandering of een kleine aanpassing kan voor jou veel betekenen. Alle mogelijkheden kunnen besproken worden waarbij ik ook mijn creatieve gedachte de hand geef.

Naast het knippen en kleuren heb ik ook een passie voor gezondheid, lichaam en geest. Dat is de reden waarom ik heb gekozen om met Natulique te werken. Natulique wordt geproduceerd in Denemarken. Een biologische verzorgende haircare wat vrij is van ammonia en minimaal 95% natuurlijk is. Gemaakt van natuurlijke gecertificeerde ingrediënten.


Knippen, kleuren of een combinatie van deze. Dit alles is mogelijk.
Vragen? Stel ze gerust? Wie weet tot binnenkort in mijn salon.

 

Liefs,
Marijke

Marijke Wouda - Salon MW.jpg
bottom of page