top of page

Face Framing

faceframing specialist

Op zoek naar iets anders, maar wilt u niet meteen een gehele metamorfose? Face Framing is een trend welke weinig onderhoud vergt en voor ieder haartype geschikt is. Een trend die terug is van weg geweest. Subtiele aanpassingen aan het haar, die ervoor zorgen dat uw gezicht beter naar voren komt, wie wilt dat nou niet?

Wat is Face Framing? 

Deze trend is gebaseerd op een techniek waarbij de highlights ervoor zorgen dat uw gezichtsvorm op de best mogelijke manier naar voren komt en zorgt voor een frisse look. De highlights worden bij deze trend op een specifieke manier rondom het gezicht gezet. Het is mogelijk met zo wel stroken die grof zijn als subtielere stroken, bij de subtielere stroken gebruiken we 5 – 10 folies om de highlights te zetten.

Goed advies is belangrijk bij deze trend.

Wat past er nu goed bij uw gezicht en de kleur van het haar? Het is erg belangrijk om dit goed te laten uitzoeken. Onze stylisten zijn hierin gespecialiseerd en beschikken over veel ervaring en kennis. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn en kunnen op deze manier een passend advies aan u geven. Kies altijd voor een salon met echte professionals in dienst om zeker te zijn van een goed en mooi resultaat. Bij Salon MW bent u aan het juiste adres!
 

Wat zijn de voordelen van de trend Face Framing?

  • Het vergt weinig onderhoud, de kleur loopt subtiel over in de eigen haarkleur waardoor er ook bijna geen uitgroei zichtbaar is

  • Geschikt voor allerlei verschillende kapsels en haarlengtes

  • Geen grote verandering maar wel net even iets anders

  • Het haar lijkt optisch dikker

Wil je meer weten? 

Bedankt!

bottom of page