top of page

Babylights

BABYLIGHTS specialist in Roden

Wilt u een kapsel met extra zomerse effecten maar wel de natuurlijke look behouden? Zoek dan niet verder maar kies voor Babylights. Met deze methode lijkt het net alsof het haar is gekleurd door de zon. Deze soort highlights zitten niet door het hele haar maar het zijn hele fijne plukjes voornamelijk rondom het gezicht en boven op de kruin. Het is een ideale manier om je kapsel op te frissen maar tevens ook ideaal voor wanneer je liever niet uw gehele haar wilt verven. Babylights kunnen bij iedere haarkleur worden gebruikt.

 

Met het gebruik van Babylights kunnen ook gedeelten van de punten van het haar worden opgelicht met bijvoorbeeld twee tinten lichter dan de kleur van de haaraanzet. 

Babylights de subtiele manier om je haar te verfraaien

 

Babylights zijn een van de meest populaire manieren om je haar te verfraaien. Deze techniek wordt gebruikt om subtiele highlights toe te voegen aan het haar, waardoor het een natuurlijke, verzorgde uitstraling krijgt. Babylights zijn geschikt voor een breed scala aan haarkleuren, van blond tot bruin en van rood tot grijs. 

babylights

Wil je meer weten? 

bottom of page