top of page

Balayage

Wat is balayage en waarin verschilt het van andere haarkleurtechnieken?

 

Wat betreft de voordelen van balayage, het zorgt voor subtiele kleurveranderingen in je haar zonder het gebruik van folie. Highlights zijn iets lichter dan je basiskleur en gaan naadloos over in je natuurlijke haarkleur. Het verschil tussen deze twee haarkleuringstechnieken is hoe ze worden uitgevoerd. Zowel balayage als highlights kunnen worden gedaan op krullend of steil haar en hebben geen wortelvereisten.

Hoe u met balayage lichtere en natuurlijkere tinten kunt bereiken.

 

Wat de voordelen van balayage betreft, het geeft je haar een subtiele kleurverandering zonder gebruik te maken van folies. De highlights zijn enkele tinten lichter dan je basiskleur en gaan naadloos over in je natuurlijke haarkleur. Het verschil tussen deze twee haarkleuringstechnieken ligt in de manier waarop ze worden uitgevoerd. Zowel balayage als highlights kunnen worden gedaan op krullend of steil haar, en er zijn geen vereisten voor de aanzet. Als je een natuurlijke, subtiele balayage wilt, is het handig om 3-4 tinten van je natuurlijke kleur aan te houden.

 

Onderhouds- en nazorgtips voor balayage haar.

 

Ga daarna regelmatig door met koele en asymmetrische toningbehandelingen om lichtere tinten in het haar te behouden. Probeer sulfaatvrije shampoos en conditioners te gebruiken en behandel je haar met maskers die zijn ontworpen voor geverfd haar, aangezien deze producten zacht genoeg zijn om je nieuwe koele en asymmetrische tint te behouden.

Wil je meer weten? 

Bedankt!

bottom of page