top of page
natulique organic beauty

Alles wat je wilt weten over NATULIQUE Certified Organic Beauty

Join the family!
Het is tijd om afstand te doen van een wereld waar het gaat om zo goedkoop mogelijk, zo snel mogelijk en zo veel mogelijk. Wij kiezen voor een wereld met aandacht voor kwaliteit, mens, dier en milieu, waar de natuur en welvaart weer met elkaar in balans zijn. En dat op een eigentijdse en fashionable manier. Join the NATULIQUE family!

CERTIFICERINGEN

Wat is het en waarom vinden wij het zo belangrijk?

Om de beste keuze te kunnen maken met betrekking tot kwalitatieve cosmetica zijn betrouwbare en onafhankelijke certificeringen noodzakelijk voor de herkenbaarheid van hoogwaardige producten. Juist de combinatie van certificaten, gericht op de gezondheid van de mens, het welzijn van de dieren en het behoud van het milieu zegt iets over de kwaliteit van een product.

 

VEGAN: Geen van de NATULIQUE ingrediënten of producten zijn getest op dieren - en zijn dat ook nooit geweest. Het veganistische certificeringslogo van de Vegan Society verzekert je dat er geen dierproeven zijn uitgevoerd of dierlijke ingrediënten in de producten zijn toegevoegd. 

 

ASTHMA ALLERGY NORDIC: De Astma Allergy Nordic certificering geeft aan dat elk afzonderlijk ingrediënt is onderzocht met een brede samenwerking tussen dermatologen, wetenschappers en internationale vakbonden. Zo kan de kapper en de klant een juist beslissing nemen als het gaat om (huid)allergieën. 

 

NORDIC SWAN ECOLABEL: Het Nordic Swan Ecolabel heeft als doel Om de milieu-impact van de productie en consumptie van goederen te verminderen. Aan dit ecolabel zijn strenge voorwaarden voor ingrediënten en chemicaliën verbonden om een duurzame ontwikkeling te verzekeren. 

 

360BIOCERT 

Het volgen van het 360BIOCERT standaard vereist dat minimaal 95% van de ingrediënten een natuurlijke oorsprong heeft. Een natuurlijke oorsprong zegt alleen nog niet veel over wat er uiteindelijk in het flesje of de tube zit. 360BIOCERT is holistisch en gaat verder dan alleen de oorsprong van een ingrediënt. Het behelst het hele proces vanaf de oorsprong tot het bij jou in de badkamer of winkel staat. Wereldwijd zijn NATULIQUE en 360BIOCERT uniek in het streven naar deze hoge normen en strenge eisen. Benieuwd wat deze normen zijn?
 

- INGREDIËNTEN - Minimaal 95% natuurlijk.
- COSMETISCHE REGELGEVING - Verbod van chemische ingrediënten op basis van de Deense en Europese wetgeving, een verantwoorde werkomgeving en een milieuvriendelijke productie.

- GEEN TESTEN OP DIEREN - Zowel de afzonderlijke ingrediënten, derivaten en het eindproduct zijn dierproef-vrij, waardoor alle producten volledig cruelty-free zijn.

- DUURZAME VERPAKKING - 100% duurzaam verpakkingsprogramma met gerecyclede flessen en 100% recyclebaar materiaal.

- BIOLOGISCHE LANDBOUW - Bevordering van de ontwikkeling van biologische voeding en cosmetische producten en een verminderd risico op de blootstelling aan pesticiden, antibiotica en hormonen.- KWALITEITSCONTROLE - Alle 360BIOCERT producten moeten op een ethische en morele manier worden geproduceerd; geen kinderarbeid en geen moderne slavernij.

 

Op deze manier kunnen wij op een verantwoorde en natuurlijke manier je haar kleuren. 

Wil je meer weten? 

Bedankt!

bottom of page